[block title="Aktuális"]
Gerendas - Dylan A3 jav
16196086_1308700959150707_5473632813801885939_n (1)1702205jazz3x4 (1)II_Gorcsonyi_Gitarfesztival

Gerendás Péter - plakát 2

ezjobb Gerendás Péter “Boldogország” című lemeze a művész 40 éves pályafutásának legújabb gyümölcse.
Folytatja az eddig megjelent 16 lemez hagyományait, zeneileg és szövegvilágában most sem adja alább az eddig megszokott minőségnél.
Nemcsak a zene, hanem a dalszövegek is Péter nevéhez fűződnek, így a komolyabb mondanivaló mellett is átjön rajtuk a szerző sajátos humora.
A lemez különlegessége, hogy Gerendás Péter családi zenekarával rögzítette az anyagot. A lemezen gyermekei zenélnek: Dani(19) dobol, Hanna(18) zongorázik, Ruben (14) bőgőn és basszusgitáron játszik.
A családi zenekar különleges színfolt a hazai és a nemzetközi zenei palettán.
A “Boldogország” című album hűen tükrözi Gerendás Péter hitvallását, miszerint a művész feladata, hogy tükröt állítson az adott kor eseményeinek.

[block title="Köszöntő"]

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek honlapomon. A főoldalon mindig az aktuális információkat olvashatod. A bemutatkozás aloldalon az életrajzomat találod. A közelgő koncertjeimről, közönségtalálkozókról a fellépések aloldalon érsz el részletes leírást. Emellett a lemezborítókra kattintva a kiválasztott lemez oldalára érkezel, ahol belehallgathatsz a CD tartalmába. Ugyanezt megteheted a lemezek menüre kattintva. Weboldalomon a dalszövegeimet is elolvashatod. Ha szeretnél nekem írni, válaszd a kapcsolat menüt és lépj velem kapcsolatba a számodra szimpatikus módon.

Bízom benne, hogy fellépéseim egyikén megtisztelsz jelenléteddel!

Kellemes böngészést kívánok,

Gerendás Péter[/block]